حوراء

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

بخشندگی و عبادت امام حسین(ع)

05 آبان 1395 توسط زینب ستاری

 

 



مشهور است که امام حسین میهمان  را گرامی می داشت و هر کس از وی چیزی میخواست در اختیارش می گذاشت، صله رحم می کرد و نیازمندان را در می یافت و خواهش درخواست کننده را بر می آورد، و برهنه را می پوشاند و گرسنه را سیر می کرد و زیان دیدگان را جبران زیان می کرد و یتیمان را نوازش می کرد و به درد نیازمندان می رسید. و هر پولی که به دستش می رسید میان مردم (نیازمندان) پخش می کرد.

 راویان ماجرایی را که برای او و برادرش امام حسن و عبذالله بن جعفر در رابطه با پیرزنی که وقتی آن ها در میاند راه خود به مکه بودند برای آن ها گوسفندی را میکشد و آنچه که آن ها در برخورد بعدی با او در مدینه در حالی که در بدترین شرایط زندگی و فقر و درماندگی بود، می کنند روایط کرده اند امام حسن(ع) هزار گوسفند و هزار دینار پول به او داد و امام حسین و عبدلله بن جعفر نیز همین چیز ها را به او دادند و پیر زن به سه هزار رأس گوسفند و سه هزار دینار پول به اتفاق شوهرش به دینار خود بازگشت.



 نظر دهید »

علما

14 اردیبهشت 1395 توسط زینب ستاری

بیست وششم رجب روزبزرگداشت شیخ صدوق راگرامی میداریم.

شیخ صدوق بخش عمده ای از عمر با برکت خودرا برای نیرومند سا ختن مذهب شیعه در مسافرت گذرانید،به طوری که بعضی از بزرگان ، اورا به عنوان جهانگردی پوینده برای دانش آموزی ستوده اند.

سفرهای پرمشقت این خدمتگذارمکتب اهل بیت به نفع مذهب تشیع واز روی اهداف خاصی صورت می گرفت.ازجمله این اهداف میتوان به دستیابی به احادیث ،آشتایی بادانشوران،شنیدن احادیث بدون واسطه از راویان وتبلیغ مکتب تشیع اشاره کرد.

شیخ طوسی در معرفی میگوید :اودانشمندی جلیل القدروحافظ احادیث بود.

 

 

 

 نظر دهید »

خدا...

14 اردیبهشت 1395 توسط زینب ستاری

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سنگینی باری که خدابردوش مامی گذاردآنقدرنیست که کمرمان راخم کند،آنقدراست که مارابرای دعاکردن به زانودرآورد…..

 نظر دهید »

شعرامام زمان(عج)

12 اردیبهشت 1395 توسط زینب ستاری
 نظر دهید »

شعرامام زمان(عج)

12 اردیبهشت 1395 توسط زینب ستاری

نمایش فایل های پیوست:

  • new microsoft word document.docx (17 کیلوبایت)
  • new microsoft word document.docx (17 کیلوبایت)
 نظر دهید »

حجاب

24 آبان 1394 توسط زینب ستاری

  حجـــــــاب

نظر اگر مدافع حـــــرم حضرت زینــــب نمیتونم باشم
مدافع چــــادر حضرت زهـــــرا که میتونم باشم

جنگ هم چنان باقی است…

جنگی در پشت چشمان…

سنگر تو جنسی از پارچه…

 

 نظر دهید »

امام حسین

24 آبان 1394 توسط زینب ستاری

نمازم راتند تند خواندم که به هیئت برسم در راه رفتن یادم افتاد امام حسین برای نماز قیام کرد

 نظر دهید »

ashora

21 آبان 1394 توسط زینب ستاری

در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه …

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد …

السلام علیک یا باب الحوائج ، یا قمر بنی هاشم
السلام علیک یا علمدار حسین  و سپهسالار کربلا
السلام علیک یا سقّای طفلان
السلام علیک یا فرزند غضب آلود علی مرتضی
سلام بر تو ای سمبل وفا، صفا، صداقت، شجاعت، مردانگی، دلیری و جوانمردی
السلام علیک یا ابوالفضل العباس

صلی الله علیک یا أبا عبدالله…

 

 نظر دهید »

ashora

21 آبان 1394 توسط زینب ستاری

در مدرسه ی کربلا ، کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخــــش است:

بخشی در صحـــــرا ، بخشـــی بر بالایٍ نیــــزه …

اما اینکـــه عمــــو چند بخش است را فقـط بــابـــا می دانــد …

منبع : با اندکی تغییر از وبلاگ نفسم می گیرد

السلام علیک یا باب الحوائج ، یا قمر بنی هاشم
السلام علیک یا علمدار حسین  و سپهسالار کربلا
السلام علیک یا سقّای طفلان
السلام علیک یا فرزند غضب آلود علی مرتضی
سلام بر تو ای سمبل وفا، صفا، صداقت، شجاعت، مردانگی، دلیری و جوانمردی
السلام علیک یا ابوالفضل العباس ============================= السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین

=============================

صلی الله علیک یا أبا عبدالله…

صلی الله علیک یا أبا عبدالله…

صلی الله علیک یا أبا عبدالله…

 

 نظر دهید »

عذاداری سیدالشهداعلیهه السلام

19 آبان 1394 توسط زینب ستاری

20جمله ازرهبر درباره عذاداری سیدالشهدا:                                                                                                                                                                                                              

            * در زندگی حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، یک نقطه‌ی برجسته، مثل قله‌ای که همه‌ی دامنه‌ها را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد، وجود دارد و آن عاشورا است.                      * تحقیقاً یکی از مهمترین امتیازات جامعه شیعه بر دیگر جوامع مسلمان، این است که جامعه شیعه، برخوردار از خاطره عاشوراست.
* یکی از بزرگترین نعمتها، نعمت خاطره و یاد حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، یعنی نعمت مجالس عزا، نعمت محرّم ونعمت عاشورا برای جامعه شیعیِ ماست.
*قدر مجالس عزاداری را بدانند، از این مجالس استفاده کنند و روحاً و قلباً این مجالس را وسیله‌ای برای ایجاد ارتباط و اتّصالِ هرچه محکم‌تر میان خودشان و حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام، خاندان پیغمبر و روح اسلام و قرآن قرار دهند.

* در ماه محرم، معارف حسینی و معارف علوی را که همان معارف قرآنی و اسلامی اصیل و صحیح است برای مردم بیان کنید.                                                                 * اگر برای ذکر مصیبت، کتاب «نَفَس المهمومِ» مرحوم «محدّث قمی» را باز کنیدو از رو بخوانید، برای مستمع گریه‌آور است و همان عواطفِ جوشان را به‌وجود می‌آورد. چه لزومی دارد که ما به خیال خودمان، برای مجلس‌آرایی کاری کنیم که اصل مجلس عزا از فلسفه واقعی‌اش دور بماند؟!                                                                                * وقتی شعر را میخوانیم، به فکر باشیم که از این شعر ما ایمان مخاطبان ما زیاد شود. پس، هر شعری را نمیخوانیم؛ هرجور خواندنی را انتخاب نمیکنیم؛ جوری میخوانیم که لفظ و معنا و آهنگ، مجموعاً اثرگذار باشد. در چه؟ در افزایش ایمان مخاطب.
*برخی کارهاست که پرداختن به آنها، مردم را به خدا و دین نزدیک می‌کند. یکی از آن کارها، همین عزاداریهای سنّتی است که باعث تقرّبِ بیشترِ مردم به دین می‌شود. این‌که امام فرمودند «عزاداری سنّتی بکنید» به خاطر همین تقریب است. در مجالس عزاداری نشستن، روضه خواندن، گریه کردن، به سروسینه زدن و مواکب عزا و دسته‌های عزاداری به راه انداختن، از اموری است که عواطف عمومی را نسبت به خاندان پیغمبر، پرجوش می‌کند و بسیار خوب است.                                                                                      * من حقیقتاً هر چه فکر کردم، دیدم نمی‌توانم این مطلب - قمه‌زدن - را که قطعاً یک خلاف و یک بدعت است، به اطّلاع مردم عزیزمان نرسانم. این کار را نکنند. بنده راضی نیستم. اگر کسی تظاهر به این معنا کند که بخواهد قمه بزند، من قلباً از اوناراضی‌ام.

* لازم است از همه برادران و خواهرانی که در سراسر کشور، در ایّام عزاداری، با اقامه عزا و به راه انداختن مراسم عزاداری، بخصوص با اقامه نماز جماعت در ظهر عاشورا و با عرض ارادت به خاندان پیامبر، این روزها را بزرگ داشتند سپاسگزاری کنم.                                                                                                                             * هیچ وقت نباید امت اسلامی و جامعه‌ی اسلامی ماجرای عاشورا را به عنوان یک درس، به عنوان یک عبرت، به عنوان یک پرچم هدایت از نظر دور بدارد. قطعاً اسلام، زنده‌ی به عاشورا و به حسین‌بن‌علی (علیه‌السّلام) است.
* اگر کسانی برای حفظ جانشان، راه خدا را ترک کنند و آن‌جا که باید حق بگویند، نگویند، چون جانشان به خطر می‌افتد، یا برای مقامشان یا برای شغلشان یا برای پولشان یا محبّت به اولاد، خانواده و نزدیکان و دوستانشان، راه خدا را رها کنند، آن وقت حسین‌بن‌علی‌ها به مسلخ کربلا خواهند رفت و به قتلگاه کشیده خواهند شد.                                           * اگر فداکاری بزرگ حسین‌بن‌علی علیه‌السلام نمی‌بود که این فداکاری، وجدان تاریخ را به کلی متوجه و بیدار کرد در همان قرن اول یا نیمه‌ی قرن دوم هجری، بساط اسلام به کلی برچیده می‌شد.

                                                                                                                                                                 

* کار امام حسین علیه‌الصّلاه والسّلام در کربلا، با کار جدّ مطهرش حضرت محمد بن عبداللَّه صلی‌اللَّه‌علیه‌وآله‌وسلم در بعثت، قابل تشبیه و مقایسه است. قضیه این است. همان طور که پیغمبر در آن جا، یک تنه با یک دنیا مواجه شد، امام حسین هم در ماجرای کربلا، یک تنه با یک دنیا مواجه بود.                                                                                  * عبرت آن است که انسان نگاه کند و ببیند چطور شد حسین‌بن‌علی علیه‌السّلام - همان کودکی که جلوِ چشم مردم، آن همه موردِ تجلیلِ پیغمبر بود و پیغمبر درباره‌ی او فرموده بود: «سیّد شباب اهل الجنه»؛ سرور جوانان بهشت - بعد از گذشت نیم قرن از زمان پیغمبر، با آن وضعِ فجیع کشته شد؟!
* امام حسین را فقط به جنگِ روز عاشورا نباید شناخت؛ آن یک بخش از جهاد امام حسین است. به تبیین او، امر به معروف او، نهی از منکر او، توضیح مسائل گوناگون در همان منی و عرفات، خطاب به علما، خطاب به نخبگان- حضرت بیانات عجیبی دارد که تو کتابها ثبت و ضبط است- بعد هم در راه به سمت کربلا، هم در خود عرصه‌‌ی کربلا و میدان کربلا، باید شناخت.
*عاشورا پیامها و درسهایی دارد. عاشورا درس می‌دهد که برای حفظ دین، باید فداکاری کرد. درس می‌دهد که در راه قرآن، از همه چیز باید گذشت. درس می‌دهد که در میدان نبرد حق و باطل، کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان، شریف و وضیع و امام و رعیت، با هم در یک صف قرار می‌گیرند.                                                                * درس عاشورا، درس فداکاری و دینداری و شجاعت و مواسات و درس قیام للَّه و درس محبّت و عشق است. یکی از درسهای عاشورا، همین انقلاب عظیم و کبیری است که شما ملت ایران پشت سر حسین زمان و فرزند ابی‌عبداللَّه الحسین علیه‌السّلام انجام دادید. خود این، یکی از درسهای عاشورا بود.

*امام بزرگوار ما، محرّم را به عنوان ماهی که در آن، خون بر شمشیر پیروز می‌شود، مطرح نمود و به برکت محرّم، با همین تحلیل و منطق، خون را بر شمشیر پیروز کرد. این، یک نمونه از جلوه‌های نعمت ماه محرّم و مجالس ذکر و یاد امام حسین علیه‌السّلام است که شما دیدید.

* درس حسین‌بن‌علی علیه‌الصّلاةوالسّلام به امّت اسلامی این است که برای حقّ، برای عدل، برای اقامه‌ی عدل، برای مقابله‌ی با ظلم، باید همیشه آماده بود و باید موجودی خود را به میدان آورد؛ در آن سطح و در آن مقیاس، کار من و شما نیست؛ امّا در سطوحی که با وضعیّت ما، با خُلقیّات ما، با عادات ما متناسب باشد چرا؛ باید یاد بگیریم.
* پروردگارا! تو را به حسین و زینب علیهماالسّلام قسم می‌دهیم که ما را جزو دوستان و یاران و دنباله‌روان آنان قرار بده.                                                                           * پروردگارا! حیات و زندگی ما را زندگی حسینی و مرگ ما را مرگ حسینی قرار بده. *پروردگارا! امام بزرگوار ما را که به این راه هدایتمان کرد، با شهدای کربلا محشور کن. شهدای عزیز ما را با شهدای کربلا محشور کن.

 1 نظر
تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

حوراء

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس